Ezen az oldalon találja aktuális állásajánlatainkat, melyekre a piros regisztrációs gomb megnyomásával online jelentkezhet.

Kérjük, akkor is töltse ki az adatlapot, ha adatbázisunkban jelenleg nem talál megfelelő állást, ugyanis amint találunk olyan ajánlatot, amely megfelel az Ön érdeklődésének, gyorsan és egyszerűen kapcsolatba tudunk lépni Önnel.

Az Euromunka Kft. a regisztrált jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeli. Bővebb információért kérjük olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat.CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKÁPOLÓK

Feladatok
Feladatok:
- szakterülettől függő teljes körű betegellátás,
- adminisztráció, dokumentáció vezetése.
Elvárások - Szakápolók esetén ápolói bizonyítvány és szakirányú /csecsemő, gyermek/ OKJ végzettség.
- Legalább 3 év, intézményben szerzett szakmai gyakorlat.
- Alapszintű nyelvismeret német vagy angol nyelvből, nyitottság és képesség egy új nyelv elsajátításával kapcsolatban
- Motiváció a külföldi munkavállalásra.
Mit nyújtunk? - Hivatalos, hosszú távú, regisztrált munkavégzés holland egészségügyi intézményekben, kellemes környezetben, alapos nyelvi felkészítéssel, és a kinti tartózkodás alatt folyamatos támogatással.
- Minimum 1 250 euró nettó havi bér és lakhatás.
- Segítség a hivatalos iratok adminisztrációs ügyintézésében, tanácsadás.
- Ingyenes, intenzív 6 hónapos holland nyelvtanfolyam és szakmai tanfolyam budapesti nyelvi központunkban – akár bentlakással is.
- A képzés idejére biztosított zsebpénz
Extra Kérjük, küldje el részletes, fényképes önéletrajzát német vagy angol nyelven a dora@euromunka.eu email címre! Csatolja bizonyítványainak másolatait is a középiskolától kezdve, illetve amennyiben rendelkezik hivatalos fordításokkal, kérjük küldje el azokat is! Amennyiben van már az egészségügyi tevékenység végzéséhez szükséges oklevél, bizonyítvány külföldön történő elismertetéséhez szükséges hatósági bizonyítványa, amelyet az Egészségügyi Engedélyezési Hivatal állított ki, azt is csatolja a jelentkezési anyagához!
Nyelv angol - középhaladó német - középhaladó